Bondgenotenlaan 57 Leuven T. +32 16 22 36 83

OUR VISION IS
TO HELP YOURS

Ontdek een wereld van helder zicht en stijlvolle brillen bij Vandenbalck Eyecare in Leuven, dé bestemming voor jouw lenzen en brillen dankzij onze nauwe samenwerking met Lensonline. Als specialist in alles wat met lenzen te maken heeft, sportbrillen, young eyewear kinderbrillen zijn wij er trots op om jou een uitgebreide selectie van topkwaliteit aan te bieden.

Of je nu op zoek bent naar contactlenzen voor dagelijks gebruik of een sportbril die je prestaties verbetert, ons ervaren team staat klaar om je te helpen. We begrijpen dat iedereen unieke behoeften heeft als het om oogzorg gaat, en daarom streven we ernaar om gepersonaliseerde oplossingen te bieden die voldoen aan jouw specifieke vereisten.

Door nauwe samenwerking met oogartsen bieden we een uitgebreide aanpak voor myopiecontrole. Onze optometristen werken aan een gepersonaliseerd plan dat specifiek is afgestemd op de behoeften van uw kinderen. Met deze gezamenlijke inspanning streven we ernaar om de progressie van bijziendheid te vertragen en de visuele gezondheid van uw kinderen te optimaliseren.

Onze bloeiende familiezaak is inmiddels aan haar vierde generatie toe. Ons geheim? Een warme klantenservice, een scherpe blik op trends en een topteam van gediplomeerde opticiens. Deze succesformule passen we ook toe in onze tweede optiekzaak: Vandenbalck Eyewear, Bondgenotenlaan 50a.

Wat ze gemeenschappelijk hebben, is de focus op kwaliteit.

ZOMERSE KORTIGEN OP JE LENZEN

Kom langs in onze winkel en profiteer van voordelige daglenzen

GA LANGS IN ONZE WINKEL

Bondgenotenlaan 57, Leuven