Passion in every glance,
elegance in every frame

Op zoek naar een optiekzaak in Leuven met een uitgebreide collectie brillen, zonnebrillen en brilaccessoires voor vrouwen en mannen? Welkom bij Vandenbalck Eyewear op de Bondgenotenlaan 50a. 

Onze bloeiende familiezaak is inmiddels aan haar vierde generatie toe. Ons geheim? Een warme klantenservice, een scherpe blik op trends en een topteam van gediplomeerde opticiens. Deze succesformule passen we ook toe in onze tweede optiekzaak: Vandenbalck Eyecare.

Waar je bij Vandenbalck Eyewear vooral couture klassiekers en tijdloze designers terugvindt, is Vandenbalck Eyecare gericht op de oogzorg. Hier bevindt zich het contactlenscentrum van Lensonline waar u terecht kan voor de aanpassing en aankoop van uw contactlenzen, young eyewear, sportbrillen en kinderbrillen. Wat beiden winkels gemeenschappelijk hebben, is de focus op kwaliteit

Bent u op zoek naar een nieuwe bril?

Boek een afspraak met één van onze opticiens om samen met u uw perfecte (zonne)bril uit te zoeken. Geniet van onze ervaring en boek uw afspraak via ons online boekingsportaal.