Ontdek het verschil

Vandenbalck Eyewear versus Vandenbalck Eyecare

Bij Vandenbalck begrijpen we dat iedereen unieke verlangen heeft als het gaat om oogzorg en stijl. Daarom hebben we twee speciale behoeftes gecreëerd om aan al jouw wensen te voldoen: Vandenbalck Eyewear en Vandenbalck Eyecare.

Vandenbalck Eyewear – Bondgenotenlaan 50a, 3000 Leuven

Stap binnen bij Vandenbalck Eyewear en ontdek een wereld van tijdloze en trendy merken. Hier draait alles om het vinden van de perfecte bril die jouw stijl weerspiegelt. Of je nu op zoek bent naar een tijdloos montuur of de nieuwste trends wilt volgen, onze collectie heeft voor elk wat wils. Met onze deskundige oogmetingen, zorgen we ervoor dat jouw bril niet alleen er goed uitziet, maar ook perfect past bij jouw unieke behoeften en gezichtsvermogen.

Vandenbalck Eyecare – Bondgenotenlaan 57, 3000 Leuven

Bij Vandenbalck Eyecare ligt de focus op meer dan alleen stijl – het gaat om zorg van jouw ogen en die van je dierbaren. Als Lensonline oogzorgcentrum, bieden we een uitgebreide selectie lenzen aan alsook kinderbrillen, young eyewear en sportbrillen allemaal ontworpen met het oog op kwaliteit en comfort. Of het nu gaat om het beschermen van de ogen van jouw kinderen, tijdens het sporten of het vinden van betaalbare opties zonder concessies te doen aan kwaliteit, ons toegewijde team staat klaar om jou te helpen de juiste keuze te maken.s

Wenst u nieuwe contactlenzen?

Het is van vitaal belang om regelmatig uw contactlenzen te laten controleren om ervoor te zorgen dat ze comfortabel zitten en uw ooggezondheid te waarborgen. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen met al uw oogzorgbehoeften. Van uitgebreide onderzoeken tot het aanpassen van de juiste (sport-)bril of contactlenzen, we bieden een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat uw ogen goed worden verzorgd.